outdoor barkrukken bij zit deals

Betaal nooit meer teveel met ZIT deals

Deze keer gaat de spotlight naar ZIT deals. Daar shop je allerlei zitmeubelen met korting. Flinke korting. Wie wil dat nu niet?

Korting, korting & korting

Het lijkt tegenwoordig of je overal een mooie deal kan scoren. Met de nadruk op lijkt. Want vaak stelt de korting niks voor op het totaalbedrag. Alle kleine beetjes zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar eerlijk: echt vrolijk word je er niet van.

ZIT deals maakt je wel écht blij. Daar scoor je makkelijk honderden euro’s korting. Met sommige deals bespaar je zelfs meer dan €3000. Dat is het echte werk. 

Denk je liever in procenten? Denk dan aan 30%, 50% of zelfs meer dan 70% korting.

1 platform, meer dan 30 shops

ZIT deals is geen webshop of outlet. Het is een platform dat voor jou de beste deals van meer dan 30 shops verzamelt.

Zo vind je alle deals gemakkelijk en snel op één plek. Je bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Iedereen die van een beetje interieurshoppen houdt weet: als je op zoek gaat naar mooie koopjes, ben je zo uren aan het rondstruinen op het web. Dat is met ZIT deals niet meer nodig.

Wat vind je allemaal bij ZIT deals?

Bij ZIT deals vind je alles om te zitten. En dan bedoelen we ook echt van alles. Niet alleen de standaard zitmeubelen zoals stoelen en banken.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zitzakken
  • Poefs
  • Tuinmeubels
  • Barkrukken
  • Bureaustoelen

En er komt nog veel meer aan. ZIT deals heeft nog flink wat uitbreiding op de planning staan.

Alle prijsklassen

Groot budget of juist een kleine portemonnee? Dat maakt bij ZIT deals niet uit. Je vindt hier zitmeubels in allerlei prijsklassen. Van de vertrouwde budgettopper Leen Bakker tot high end meubels, die eerst echt flinke prijskaartjes hadden. En natuurlijk ook alles daartussenin.

Altijd up-to-date 

Links die niet meer werken, korting die niet meer geldig is, producten die uitverkocht blijken te zijn. Word jij hier ook chagrijnig van? Helemaal te begrijpen. Zeker als je je net hebt verheugd op een deal met een fikse korting.

Daarom zorgt ZIT deals ervoor dat alle deals op hun website actueel zijn. Zodat je niet wordt blij gemaakt met een dode mus.

Snel vinden wat je zoekt

Hoe vind je tussen al die zitmeubeldeals net wat jij zoekt? Gebruik de filteropties.

Je kan zoeken op:

  • Meubelcategorie (bank, fauteuil, eetkamerstoelen, enz)
  • Kortingspercentage
  • Prijs
  • Kleur

Hoe is ZIT deals begonnen?

Zit achter ZIT deals een enthousiaste interieurliefhebber? Een bespaarfanatiekeling? Dat zou je misschien verwachten… Maar dat zit net anders. 

De man achter ZIT deals, Mike Van Hemelrijck, houdt vooral van de “achterkant van de website”. Het technische gedeelte. Al die deals van meer dan 30 webshops op één website samenvoegen. En dan ook nog eens zorgen dat alles actueel blijft. 

En het oog wil natuurlijk ook wat. Hoe geef je zo’n groot aanbod mooi en overzichtelijk weer? Daarvoor gebruikt Mike zijn achtergrond als art director.

Wat komt er nog meer aan?

ZIT deals staat al vol mooie zitmeubels, maar er komt nog meer aan. Op de planning staat onder andere uitbreiding met hangmatten, wipstoelen en autostoelen. Echt alles waar je op kunt zitten dus.

Op naar die korting

Ook shoppen met korting? Bekijk snel de beste koopjes van dit moment op ZIT deals.

unieketuinen.nl