de bollenstreek

Geniet van een fietstocht door de bollenstreek

Je bent een tuinliefhebber en houdt dus ook van bloemen. Wat is er dan mooier dan in het voorjaar heerlijk door de bollenstreek te fietsen en te genieten van al die prachtig bloeiende bloemen? In dit artikel maken we je nog enthousiaster!

Al fietsend genieten van de bloemenpracht

Vanaf ongeveer half april is het weer zo ver: De bollenstreek komt helemaal tot bloei. En dan kun jij als tuin- en bloemenliefhebber genieten van de prachtige felle kleuren van hyacinten, tulpen en narcissen. Wil je er optimaal van genieten en echt een dag de bloeiende bloemen beleven? Maak dan een fietstocht in de bollenstreek.

Een fietstocht in de bollenstreek

In de bloemengemeentes Katwijk en Noordwijk zijn vele kilometers aan fietspaden die je langs de bloeiende bloemen voeren en, indien gewenst, ook de gelegenheid geven om de bloemen te combineren met een tochtje langs door de duinen en langs de Noordzee. Je kunt zelf eenvoudig je fietsroute uitzetten met de hulp van de in heel Nederland bekende knooppunten routes.

Fiets huren in de bollenstreek

Kom je niet uit de bollenstreek en heb je niet de mogelijkheid, of de zin om je fiets mee te nemen naar Noordwijk of Katwijk? Dan kun je toch genieten van een prachtige fietstocht door de Zuid-Hollandse bloemenpracht. Bij Lemonbike kun je namelijk in zowel Noordwijk als Katwijk heel eenvoudig een fiets huren. Deze fietsverhuurder is het hele jaar door alle dagen van de week geopend voor fietsverhuur Noordwijk en fietsverhuur Katwijk.

Bezoek aan de Keukenhof

Voor elke bloemenliefhebber is het hoogtepunt van een bezoek aan de bollenstreek in april en mei natuurlijk een bezoek aan de Keukenhof. In de tuinen van de Keukenhof, beroemd tot ver buiten onze landsgrenzen, kun je genieten van bloeiende bloemen in optima forma. Wil je na je bezoek aan de Keukenhof de dag compleet maken en een fietstochtje maken om nog meer bloemen te zien? Ook dan kun je terecht bij Lemonbike. Want vanaf midden maart kun je voor fietsverhuur Keukenhof weer terecht bij de verhuurshop van deze fietsverhuurder in Lisse/Hillegom, vlakbij de Keukenhof. Zo kun je optimaal genieten van alle bloemen in deze streek en ben je nog gezond bezig ook!

unieketuinen.nl