Breng de kerst in je tuin!

Is jouw voortuin al versierd? Wij van unieketuinen.nl helpen je graag! We hebben drie awesome pak-je-tuin-kerstig-aan ebooks voor je samengesteld boordevol tips, een praktisch boodschappenlijstje en gave diy projecten om jouw tuin helemaal in het kerstthema te maken.

De style guides

Hoe werkt het?

Kies je thema

1

Kies je thema

Kies je styling guide

2

Download de style guide

Versier je tuin

3

Versier je tuin!

Voor wie?

De style guides zijn bedoeld voor iedereen die lekker snel en makkelijk de voortuin wil versieren. In de kerst-style-guide-voor-je-tuin vind je een super handig overzicht met decoraties in jouw gekozen stijl! Compleet met boodschappenlijstje en DIY projecten (voor als je net ietsje meer tijd hebt). 

De Style guides

Waarom je onze style guide zou moeten downloaden? Nou, je moet natuurlijk helemaal niks, maar we hebben een super makkelijke manier bedacht om je tuin in een handomdraai in kerststijl te versieren. In de style guide vind je een overzicht met (betaalbare) decoratie artikelen die samen een ‘cosy forest’ style, ‘lovely together’ style of ’tasty colors’ style maken.

We geven tips welke planten bij de stijl passen, welke verlichting je zou kunnen aanschaffen en wat je als raam- en deurdecoratie kunt gebruiken. Je kunt de artikelen online of in de winkel kopen, of misschien heb je nog iets op zolder liggen wat je er ook prima voor kunt gebruiken.

In elke style guide zit ook een leuke DIY die zelf kunt maken, zoals een sjabloon voor een raamtekening, een uitleg over het maken van een gnoom (bij cosy forest) of gezellige letters die je kunt uitprinten en op je raam kunt plakken.

Een gave versierde tuin

Praktisch boodschappenlijstje

Boordevol tips

Toffe DIY projecten

Helemaal gratis!

Style guide Cosy Forest

Cosy Forest

Heerlijk traditioneel stijl; Cosy Forest. Romantisch en feestelijk gecombineerd met houten en natuurlijke materialen. Het gebruik van materialen uit, en met een knipoog naar, het bos. Met aandacht voor de dieren bij je om je huis en in de tuin. Tover je tuin om in een heerlijke warme kerst tuin. Download snel de style gids.

Style guide lovely together

Lovely Together

Een warme liefdevolle stijl: LOVELY together. Romantisch en feestelijk gecombineerd met vormen en warme kleuren.
De kleuren roze, goud, bruin, paars, met af en toe een print brengen een stijl met een vrouwelijke touch. Het gebruik van materialen als veren, ballen, zachte stoffen vormen een knuffelig en warm geheel. Wil jij je tuin helemaal ‘lovely together’ aankleden? Download dan snel de style guide en ga aan de slag!

tasty-colors

Tasty Colors

Kleurrijke en ‘smakelijk’: Tasty Colors. Gekke accessoires in de vorm van donuts, macarons en ijsjes aangevuld met pastel kleurige ballen en slingers. De stijl is lekker uitbundig en kleurrijk. Heerlijk wat vrolijkheid in je voortuin, waar iedereen een glimlach van op zijn gezicht krijgt. Voor iedereen die houdt van lekkers. Download snel de style guide Tasty Colors en tover jouw tuin om tot een heerlijk, smakelijke, kleurrijke kersttuin.

M

It’s going to be Lovely Together 🙂

Fantastische keuze. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en download direct het bestand. Veel versierplezier!

M

Helemaal gezellig met Cosy Forest

Fantastische keuze. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en download direct het bestand. Veel versierplezier!

M

You got to love Tasty Colors

Fantastische keuze. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en download direct het bestand. Veel versierplezier!

unieketuinen.nl